Глінтвейн

Глінтвейн

Глінтвейн з німецької перекладається як «гаряче вино». Це традиційний і невід'ємний атрибут усіх європейських різдвяних ярмарків. При цьому в кожній країні є свій неповторний і особливий рецепт його приготування, заснований на місцевих кулінарних традиціях.
Найпоширеніший рецепт глінтвейна включає в себе червоне вино, краще всього підходить напівсолодке, мед, корицю, трохи гвоздики та мускатного горіха і кілька горошин сушеного чорного перцю. До напоя можна додати кілька порізаних часточок лимона, апельсина або яблука.
Готують ароматний глінтвейн і в «Пузатій Хаті». Приходьте і замовляйте його з яблучним штруделем - не пошкодуєте!

Новини 8 квітня, 2018
Світлі Великодні Свята!

Щиро вітаємо усіх Вас з Світлими Великодніми Святами!

Новини 18 травня, 2018
Млинці зі шпинатом – для шанувальників смачного та поживного!

Апетитні рулетики з тонкого тіста !

Новини 25 червня, 2018
Завітайте до нас вгамувати спрагу натуральним лимонадом!

Нашого власного виробництва !