Глінтвейн

Глінтвейн

Глінтвейн з німецької перекладається як «гаряче вино». Це традиційний і невід'ємний атрибут усіх європейських різдвяних ярмарків. При цьому в кожній країні є свій неповторний і особливий рецепт приготування вина, заснований на місцевих кулінарних традиціях.
Найпоширеніший рецепт глінтвейна включає в себе червоне вино 🍷, краще всього підходить напівсолодке, мед, корицю, трохи гвоздики та мускатного горіха і кілька горошин сушеного чорного перцю. До напоя можна додати кілька порізаних часточок лимона, апельсина або яблука.
Готують ароматний глінтвейн і в «Пузатій Хаті». Приходьте і замовляйте його з яблучним штруделем - не пошкодуєте!

Новини 14 грудня, 2018
Торт «Цитрусова насолода»

Новини 11 січня, 2019
Ванільні сирники

Новини 10 травня, 2019
Шашлик курячий пікантний