Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

До вашої уваги класика м'ясної кухні - котлети по-київськи! Ми готуємо їх зі справжнього курячого філе, в яке загортаємо поживне вершкове масло, попередньо приправивши м’ясо сумішшю перців. Овальні котлетки з загостреними кінчиками підсмажуються у паніровці з борошна та панірувальних сухарів до хрусткої золотавої скоринки. М-м-м, така краса і смакота - пальчики оближеш!

Новини 10 вересня, 2018
Осінній сніданок

Вдалий початок дня, спробуйте!

Новини 10 жовтня, 2018
«Пузата Хата» святкує свій 15–ти річний ювілей

Дякуємо, що ви з нами! 

Новини 8 січня, 2019
З Різдвом Христовим!