Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами

Кус-кус з овочами та інші страви з використанням цієї пшеничної крупи поширені не тільки в країнах Сходу, але віднедавна ці страви стали популярними і у нас. Червоний болгарський перець, морква, броколі та інші овочі надають крупі соковитість і більш насичений смак. Кус-кус з овочами дуже вдалий гарнір до м'яса, але також може бути самостійною стравою. Спробуйте, не пошкодуєте!

Новини 8 квітня, 2018
Світлі Великодні Свята!

Щиро вітаємо усіх Вас з Світлими Великодніми Святами!

Новини 11 жовтня, 2018
Торт «Горіхово-шоколадний»

Варто спробувати кожному!

Новини 13 листопада, 2019
Суп-крем грибний