Торт шпинатно-лимонний

Торт шпинатно-лимонний

Раді запропонувати новий торт місяця – торт шпинатно-лимонний!
У пухкі бісквітні коржі додаємо шпинат, просочуємо його сиропом з додаванням лікеру Лімончелла. Потім змащуємо ніжним кремом з сиром Маскарпоне, сметаною, згущеним молоком та лимонним соком. Поверхня торту прикрашається бісквітно-шпинатною крихтою, а боки оздоблюються мигдальними пластівцями.
Неймовірно ніжний, легкий і дуже смачний торт, спробуйте і переконайтеся самі!

Новини 11 травня, 2018
Який борщ замовити ?

Який борщ замовити: червоний чи зелений?

Новини 25 січня, 2019
Котлети по-київськи

Новини 22 травня, 2019
Овочеве рагу з грибами