Жульєн

Жульєн

Цікаво, що спочатку у французькій кулінарії жульєном називали не страву, а нарізання свіжих овочів тоненькою соломкою. Яким чином спосіб нарізки трансформувався в певну страву – історія замовчує. 

А в «Пузатій Хаті» всіма улюблений, знайомий жульєн – в ньому шматочки курячого філе разом з підрум’яненими печерицями, сиром та цибулею і все це запечене у вершковому соусі бешамель. Ну, дуже смачно!
Будь ласка замовляйте!

Новини 7 травня, 2018
Оооокрошечка, окрошка!

Нарешті сезон окрошки в Пузатій Хаті відкрито!

Новини 12 червня, 2018
Пиріг «Фруктова насолода»!

З полуницею, ківі та персиком!

Новини 16 серпня, 2018
Млинці зі шпинатом

Завітайте на смачні та поживні млинці!