Жульєн

Жульєн

Цікаво, що спочатку у французькій кулінарії жульєном називали не страву, а нарізання свіжих овочів тоненькою соломкою. Яким чином спосіб нарізки трансформувався в певну страву – історія замовчує. 

А в «Пузатій Хаті» всіма улюблений, знайомий жульєн – в ньому шматочки курячого філе разом з підрум’яненими печерицями, сиром та цибулею і все це запечене у вершковому соусі бешамель. Ну, дуже смачно!
Будь ласка замовляйте!

Новини 3 жовтня, 2018
Салат «Середземноморський»

Зваблює ароматами і кольорами

Новини 18 жовтня, 2018
Осінь пахне узваром.

Новини 7 грудня, 2018
Смажена картопля з куркою